top of page

ARCHITECT OP JE BANK

'Architect op je bank' is het vervolg op het succesvolle Architectenspreekuur dat architect Nicolette Huibrechtse een aantal jaren geleden startte. Het concept om samen te schetsen aan bouw- en verbouwplannen is hetzelfde gebleven en is vooral bedoeld voor particulieren.

 

Op basis van een brainstormsessie, met schetsrol en stift, bespreken we de wensen en mogelijkheden: kan bijvoorbeeld de keuken aan de straatkant komen; kunnen we van de garage een woonkeuken maken of een fijne werkplek. Waar past een uitbouw of aanbouw het beste om een mooie en grote leefruimte te maken waarbij lichtinval en zichtlijnen optimaal benut worden. En wat zijn de bouwkundige consequenties daarvan, de globale kosten en de bouwprocedure en bouwtijd.

 

Allemaal vragen die bij veel particulieren leven voordat de stap naar de realisatie van een bouwplan wordt gezet.

'Architect op je bank' helpt om van idee naar eerste schets te komen. 

We spreken dan ook bij voorkeur af op de locatie zodat specifieke eigenschappen en ruimtelijke kwaliteiten optimaal een inbedding krijgen in de plannen.

DE KOSTEN

De kosten voor 'Architect op je bank' bedragen €195,-

Dit bedrag is inclusief BTW en schets. Voor advies op locatie (buiten Arnhem) wordt een kilometervergoeding berekent van € 0,37 per kilometer.

SAMEN SCHETSEN AAN BOUW- EN VERBOUWPLANNEN
binnenhuisarchitect
bottom of page